Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Acupunctuur

Acupunctuur is een geneeswijze uit het oude China waarin met behulp van flinterdunne naaldjes die in specifieke punten worden gestoken de stroming van Qi wordt beïnvloed. Qi (uitgesproken als tjie) is de levensenergie die door het lichaam stroomt en het lichaam vitaal houdt. Als de stroming van Qi verstoort raakt of zelfs stagneert ontstaan er klachten. Zo kunnen er punten op de armen, de b​enen en de rug worden gebruikt.


Làhbuhr is gespecialiseerd in ooracupunctuur. Deze werkt met punten op de oorschelp waarin kleine naaldjes worden gestoken die langere tijd blijven zitten. Het voordeel hiervan is dat de behandeling langer duurt dan de 20 minuten bij de oorspronkelijke vorm en de naaldjes er vanzelf uitvallen als ze niet meer nodig zijn. Door de behandeling te ondersteunen met middelen uit de homeopathie ontstaat er nog meer diepgang en kan de gezondheid nog beter worden hersteld.


In de (oor-)acupunctuur wordt veelal het lichaam zelf gebruikt om een diagnose te stellen. Hierbij wordt de tong bekeken en de polsslag gevoeld om een beeld te krijgen van de gezondheid. Uiteraard wordt de diagnose vooraf gegaan door een vragenlijst in te vullen en een uitvoerig vraaggesprek.